HU

Spammentes jövő: megérkezett a Prompt-H AI-alapú szűrője, a SpaML_

A Prompt-H Kft. a napokban helyezte üzembe új, saját fejlesztésű, SpaML_ nevű, mesterséges intelligencia (MI) alapú e-mail ellenőrző rendszerét, amely új dimenziót nyit a spamszűrés és -kezelés terén. 

A SpaML_ az MI legújabb fejlesztéseinek felhasználásával képes tanulni, és alkalmazkodni az egyedi felhasználói szokásokhoz. A felhasználóknak csupán annyi a dolguk, hogy a kéretlen leveleket a spam mappába helyezzék, ahol a rendszer automatikusan elemzi őket, és tanul a jellemzőikből.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a SpaML_ állandóan fejlődjön, folyamatosan finomítva a spamszűrési algoritmusait, hogy egyre hatékonyabban válassza szét a kéretlen leveleket a legitimektől. Az MI-alapú megközelítés azt jelenti, hogy a rendszer idővel egyre pontosabbá válik, így a felhasználóknak kevesebb időt kell fordítaniuk a spam levelek manuális kezelésére, és több időt szentelhetnek a valóban fontos üzenetekre.

A Prompt-H Kft. elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára biztonságos és tiszta kommunikációs környezetet teremtsen. A vállalat MI-alapú e-mail ellenőrző rendszere az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli a felhasználói adatokat – a személyes információk védelme és a magánélet tiszteletben tartása mindenkor prioritás. 

Ismerje meg a Prompt-H Kft. által kínált innovatív megoldást, és lépjen be a zavartalan digitális kommunikáció jövőjébe!

További információért, kérjük, keresse Lengyel Zsolt ügyvezető igazgatót a +36 28 430 695-ös telefonszámon munkaidőben vagy kapcsolatfelvételi űrlapunk beküldésével.

Üzenetküldés