HU
Magyarország megújul – A projektek a Magyar Kormány támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kezelésében, a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával valósulnak meg.

SEEDs – Környezetfüggő szemantikai platformon alapuló domainspecifikus tanulási modell kis- és középvállalkozások számára

2012. április 16-án lezárult a „SEEDs – Környezetfüggő szemantikai platformon alapuló domainspecifikus tanulási modell kis- és középvállalkozások számára” pályázat, amelyhez a Prompt-H Kft. támogatást nyert a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap „Ösztönzés az Európai Unió 7. Kutatási-, technológiafejlesztési és demonstrációs keretprogramjában (FP7) és egyéb közös EU-s kezdeményezésekben való magyar részvétel támogatására” felhívás keretében.

A pályázati támogatás eredményeként konzorciumi partnerként vettünk részt a 7. Kutatási és Technológiai keretprogram (FP7) „FP7-ICT-2011-8” felhívásra nemzetközi konzorciumban benyújtott pályamű tudományos előkészítésében, részt vállaltunk a benyújtáshoz szükséges konzorciumi munkában, és a feladatokhoz jogi, pénzügyi, iparjogvédelmi tanácsadási, pályázatírási szolgáltatást vettünk igénybe.

A támogatás összege 3 000 000 Ft, azaz hárommillió forint volt.

A projekt időtartama: 2011. 07. 20. – 2012. 04. 16.

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83.