Tárhelyszolgáltatás (web hosting) karbantartással és folyamatos felügyelettel

A Prompt tárhelyén tárolt weboldalakat a legkorszerűbb módszerekkel védjük a támadásoktól, a feltöréstől, de a rendszeres biztonsági frissítésekről, karbantartásról és az éjjel-nappali felügyeletről is gondoskodunk.

A domainfoglalástól a webhely feltöltéséig teljeskörűen ellátunk minden informatikai feladatot, így Önnek semmilyen technikai részlettel nem kell foglalkoznia. 

Ha minket bíz meg webhelye elkészítésével, felújításával, különösen ajánlott, hogy az oldalt a Prompt hostolja, hiszen a fejlesztés és a karbantartás is sokkal gördülékenyebb, sőt olcsóbb is így.

Kérjen árajánlatot!

Miért fontos a jó tárhely?

Az, hogy milyen tárhelyet választ a webhelyének, fontos üzleti döntés. Ha nem biztonságos a szerver, amelyet erre a célra használ, az információk elveszhetnek, ellophatják őket, és ez akár végzetes is lehet az üzlete számára. 

A jó választás garantálja, hogy a webhelyet nem lehet feltörni, a weboldalak betöltési sebessége nagyobb látogatószámnál sem lassul, és a tárhely mérete is megfelel a céljainknak és a webhely használatának.

Rendszeres biztonsági frissítések

A CMS-ekhez, azaz tartalomkezelő rendszerekhez (Drupal, Wordpress, Joomla) gyakran adnak ki biztonsági frissítéseket, amelyeknek a telepítése nélkül a webhely előbb-utóbb sérülékennyé válik, és hosszútávon automatizált (vagy akár célzott) támadások áldozatává válhat. 

Egy egyszerű céges honlapról, amely semmilyen személyes adatot nem tárol, és amelyen nem tudnak a felhasználók bejelentkezni, természetesen adatot sem tudnak ellopni a hackerek. Az ilyen weboldalak támadásakor a támadó célja az, hogy a tartalmat módosítsa, és lecserélje illegális vagy akár veszélyes (vírusos) tartalomra.

Ha a weboldala nincsen megfelelően karbantartva – sem a szerverre, sem a weboldalt futtató CMS-motorra nincsenek telepítve a biztonsági frissítések –, akkor a webhelyén furcsa tartalmak jelenhetnek meg, esetleg kártékony kódot fog futtatni a látogatók gépén. 

Karbantartás

A Prompt szerverein elhelyezett weboldalakat rendszergazdáink nemcsak „tárolják”, hanem karban is tartják. A weboldalakra és a szerverre is rendszeresen telepítve vannak a biztonsági és egyéb frissítések. 

Folyamatos felügyelet, azonnali intézkedés

A Prompt szerverein az Ön weboldala nemcsak a karbantartás, de a folyamatos megfigyelés előnyeit is élvezi. Ha például a webhelye valamilyen oknál fogva nem lesz elérhető, vagy éppen hirtelen olyan mértékben megugrik a nézettsége, hogy az rendszergazdai bővítést (beavatkozást) igényel, szakembereink azonnal képesek intézkedni. Támadás, hálózati hiba vagy egyéb hiba esetén a folyamatos felügyeletnek köszönhetően a webhelye maximális biztonságban lesz. 

Automatikus biztonsági mentések

Véletlenül törölt egy fontos tartalmat a weboldalán? Egyéb adatvesztést szenvedett? Automatikus biztonsági mentések segítségével könnyedén, díjmentesen helyreállítjuk a webhelyét. 

Domainregisztráció

Ha szeretne domaint vásárolni, de nem akar technikai részletekbe bonyolódni, akkor rendszergazdáink gondoskodnak a regisztrációról és az összes szükséges beállításról. Akkor is készséggel állunk rendelkezésére, ha aldomainbejegyzésre vagy bármilyen módosításra van szükség a domainjében. 

Kérjen árajánlatot!