Webfejlesztés tartalomkezelő rendszerrel

Ha weboldala tartalomkezelő rendszeren (CMS-en) alapul, akkor fejlesztő segítsége nélkül tehet közzé vagy módosíthat rajta tartalmakat. A CMS-eknek további előnyeik is vannak:

  • Könnyen szerkesztheti a navigációt, a menüket.
  • Bármilyen típusú fájlt feltölthet a weboldalára, a videóktól a PDF-dokumentumokig.
  • Online űrlapokat adhat hozzá.
  • E-kereskedelmi funkcióval (webshoppal) is bővíthető lesz a webhelye.
  • A folyamatos frissítések garantálják a biztonságos, hibamentes működést.

A Prompt csapata a Drupal tartalomkezelő rendszert részesíti előnyben. 

A díjnyertes Drupal platform segítségével 100%-ban testre szabható, könnyen karbantartható, kezelhető és funkciókban gazdag webhelyek készíthetők. 

Drupal-alapú webhelyének 99%-át önállóan, fejlesztő segítsége nélkül is tudja szerkeszteni, így rengeteg időt és pénzt spórolhat meg.

CMS-vezérelt webhelyeink technikailag keresőoptimalizáltak, és tartalmi SEO-zásra készen adjuk át őket (igény szerint a tartalmi SEO-ban is segítünk). 

Ezenkívül minden website, melyet mi készítünk, reszponzív, azaz biztos lehet benne, hogy minden kijelzőmérethez igazodik a tartalom elrendezése, amelyet a látogatók használnak. Az alapos tesztelésnek köszönhetően minden népszerű böngészőn is kiváló felhasználói élményt nyújtanak a webhelyeink.

A sebesség szintén sokat számít, ezért szupergyors webhelyet kap, amely egy pillanat alatt betöltődik.

Szakértő csapatunk a webfejlesztés során gondosan választja ki azokat a modulokat, amelyekre webhelye, online üzlete hatékony működtetéséhez szüksége van, és amelyek a legjobb felhasználói élményt nyújtják mind a webhely szerkesztője, mind a látogatók számára. 

Bár elkötelezettek vagyunk a Drupal mellett, Wordpress, Magento és más CMS-alapú webhelyekkel is együttműködünk.