Igényfelmérés

Igazán jól használható, és kifogástalanul működő honlap elkészítése több lépésből álló folyamat, melynél nem lehet elhanyagolni a tervezést sem. Elsősorban az Ön igényeivel kell megismerkednünk, ezután jöhet a honlapkészítés, melyet két nagyobb lépésre oszthatunk.

 

A design elkészítése

Egyedi weboldal design tervezése

 

A design egy kép formátumú (PSD és JPG) file, ami szemlélteti az elkészült honlap elrendezését, szövegek, képek, fejléc, további elemek kinézetét. A design szövegtartalma ideiglenes, szemléltetés céljából használatos, és nem tévesztendő össze a kész honlap tényleges tartalmával. A designból kérés esetén több változat is készülhet. Meglévő design pontos lemásolása is lehetséges, ez esetben a design ára jelentősen csökken. Az arculat tartalmazza a teljes honlap látványtervét, illetve a hírlevél, és cégnévjegy látványtervét is, melyet a honlap kinézetéhez igazodóan készítünk el.

 

 

A honlap összeállítása

A honlap készítésének ezen része az a folyamat melynek során a designból elkészül a tényleges honlap amely egy ideiglenes címen megtekinthető lesz. A honlapot CMS rendszerben készítjük el. A CMS rendszer célja, hogy Ön egyszerűen képes legyen tartalmakat (szövegeket, képeket, csatolt állományokat, stb.) felvinni a honlapra, és azokat elérhetővé tenni a látogatók számára, anélkül hogy bármilyen technikai részlettel foglalkoznia kellene.

Jellemzők:

 

 • Honlapja tartalmát ön is menedzselheti
 • Tartalomkezelés a felhasználók igénye szerint
 • Számos funkcióval bővíthető CMS rendszer (hírlevél, teszt, kérdőív,..)
 • Keresőoptimalizálás / SEO

 

Reszponzív weboldalak

Mobilbarát, flexibilis, weboldalak tervezése.

 

Jelenleg még csupán a weboldalak maximum negyede rendelkezik mobilbarát felépítéssel.

 

Reszponzív = Flexibilis, tehát eszközhöz alkalmazkodó weboldalak.

Dinamikusan felépített weboldal szerkezet, mely mindig optimális felhasználói élményt nyújt.

 

Ugyanaz a website tehát tökéletesen illeszkedik a látogató mobil készülékéhez, tabletjéhez, laptopjához vagy asztali gépéhez.

 

 

Megegyező összképpel - bármilyen eszközről:

 

 • Web - böngészés egy Iphone-ról,
 • Tabletről
 • benti munkahelyi gépről

 

Kovácsolj előnyt magadnak egy új reszponzív weboldallal!

 

 • Legyél versenyképes

 

 • Villámgyors oldalbetöltéssel

  • Az információ manapság azonnal elérhető kell, hogy legyen. Pár másodperc várakozás már végleges elkattintást eredményezhet.

 

 • Előrébb a google kereső találati listában

  • Ha egy oldal jól felépített és gyors, akkor az a keresőkben is jobb pozíciót eredményez.

 


E-mail, webhosting

Honlap feltöltése webszerverre, levelező rendszer üzemeltetése

 

 

Az elkészült honlapot elhelyezhetjük saját webserverünkön, de kérés esetén a megrendelő által megadott webserverre is feltöltjük. Egyedi e-mailcím igénylése esetén lehetőség van egyedi levelezőszerver üzemeltetésére is. Ezek éves díjáról, látványterv mintákról, és referenciákról érdeklődjön nálunk telefonon vagy e-mailben.