A Prompt-H Kft. szoftver- és hardvertermékek fejlesztésére, forgalmazására, számítástechnika oktatására jött létre még 1989-ben. Informatikai és biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtunk Gödöllőn és környékén, és vállaljuk egyúttal különböző ehhez kapcsolódó technikai eszközök szervizelését is.

A gödöllői PROMPT-H Számítástechnikai Oktatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A cég 1989-ben alakult szoftver- és hardvertermékek fejlesztésére, forgalmazására, számítástechnika oktatására. Az alapító tagok több évtizedes oktatási és kutatási tapasztalattal rendelkező egyetemi oktatók, a hazai informatikai szakképzés és felnőttképzés elismert szakemberei.

Cégünk több európai uniós és hazai IT fejlesztési projektet valósított meg, melyek fő irányvonala a digitális biztonságtechnika és képfeldolgozás, illetve az e-learning és multimédia.

1999 óta saját tulajdonú, újonnan épült irodaházban működik a cég, ahol az irodákon túl helyet kapott egy kiskereskedelmi üzlet, egy szerviz és egy 3 tanteremből álló oktatási részleg. A számítástechnikai szolgáltatásokat, oktatási tevékenységet magas színvonalú irodai infrastruktúra szolgálja ki. Cégünknek a fennállása óta nem volt likviditási problémája.

Számítástechnikai eszközök kereskedelme és szervize

Gödöllői üzletünkben számítástechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozunk, az egyedi PC-konfigurációtól a legmodernebb projektor beszerzéséig; laptopok, PC-k, nyomtatók, scannerek, monitorok és egyéb részegységek kaphatók nagy választékban. A szerelési, karbantartási tevékenységeket magasan kvalifikált informatikai, biztonságtechnikai szakemberek és villamosmérnökök végzik és irányítják.

Számítástechnikai szolgáltatásaink

 • Multimédia-rendszerek fejlesztése
 • Web portálok tervezése és kivitelezése
 • Hálózatok tervezése, kivitelezése
 • Átalánydíjas karbantartás
 • Internetszolgáltatás
 • Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése

Kereskedelem

 • Komplett számítógépek
 • Részegységek, tartozékok
 • Kiegészítő termékek
 • Biztonságtechnikai eszközök, kiegészítő hardverelemek forgalmazása
 • Biztonságtechnika

 

Informatikai hálózatok építése, bővítése

 

Vállaljuk meglévő hálózatok felmérését és igény szerinti bővítését. Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy a kornak megfelelő legkorszerűbb szabványokat és minőségi előírásokat betartva tervezze és építse meg Megrendelői LAN hálózatát. A strukturált nagy sebességű hálózatok CAT5.e, CAT 6 szabvánnyal, réz és/vagy optikai rendszerű kivitelezéssel készülnek, teljes körű dokumentációval és garanciával.

 

Informatikai rendszerek felügyelete, karbantartása

 

A mai kornak megfelelően szinte minden cég rendelkezik bizonyos szintű informatikai struktúrával, de nem mindenhol van lehetőség arra, hogy a cég saját alkalmazásában foglalkoztasson egy szakembert, aki folyamatosan felügyeli a rendszert.  Ezért Cégünk több 10 éves tapasztalattal a háta mögött vállalja átalánydíjas szerződés keretén belül, rendszer-felügyeleti, rendszer-karbantartási, adatbázis adminisztrátori, hálózati rendszergazdai és a számítógépes adatvédelmi feladatok megszervezését és ellátását.