A riasztórendszerek sokasága miatt cégünk több szintű követelményrendszert hozott létre, mely segítségével ki tudtuk választani azokat a gyártókat illetve termékeket, mely felkerülhetett az általunk forgalmazott és telepített rendszerek közé.


A követelményi rendszer

Riasztó jelző kiriasztott állapotban.

 

Többek között a következő felsorolásban látható pontokat is tartalmazta:
 

  • Felhasználó általi kezelhetőség
  • Megbízható működés
  • Karbantartási igénye
  • Megfelelő szervizháttér
  • Ezek mellett is megfelelő ár

 

 


 

A hosszas teszteléseink alapján két gyár központjaira esett a választás azonban az érzékelők közül a gyári termékek mellé – hogy a teljes intervallumot tudjunk kínálni a megrendelőink felé – számos gyártó termékeit is integrálnunk kellett az termékeink közé.

A két központ gyártója a Paradox és a DSC lett.

 

Bővebb leírásért kattintson ide:

Ezek mellé még érzékelőknek beszállítóként a PIMA, a CROW, a D&D, és a PULNIX érzékelő családokat választottuk.

Mindkét központot gyártó termékei között megtalálható olyan alkalmazás amivel kis- közép és nagy rendszerek is megvalósíthatók, és természetesen rendelkeznek vezetékes és vezeték nélkülimegoldással.

A két gyártó logikában olyannyira eltérnek egymástól, hogy nemcsak programozásban hanem felhasználási szintben is egymástól különbözők, ettől függetlenül szükséges volt mindkét termékkör megtartása.

A szükségesség oka, hogy a rendszerekinket használó emberek is különböznek egymástól és a két rendszer különbségei nagy százalékban megfeleltethetőek a felhasználók igényeinek.