A Be@CyberPro projekt logója

A projekt résztvevői magáncégekkel és akadémiai intézményekkel szándékoznak együttműködni, hogy középiskolákon és szakiskolákon keresztül népszerűsítsék a kiberbiztonsági szakterületet, és áthidalják a nemek közti szakadékot az iparágban. A cél készíteni: a) nyílt oktatási erőforrásokat (OER) a diákok és tanárok képzésére és tudatosságának növelésére; b) egy átfogó oktató videojátékot és c) egy könyvet a nemi egyenlőséggel kapcsolatos tudatosság növelésére az IKT terén. Számos bolgár, ír, magyar és spanyol intézmény vesz részt a projektben.

Cégünk számítástechnikai átképzésein, tanfolyamain és szakképzésein több ezren vettek részt és vizsgáztak sikeresen ECDL-vizsgaközpontunkban. 

A Grandis XXI. projekt célja gyakorlat orientált, modul-rendszerű, kompetencia-alapú továbbképzési program (tematika és tananyag) kidolgozása a szakképzés számára, amely a résztvevőket felkészíti az idős emberek otthonába telepített, életfunkciók megfigyelésére, riasztásra alkalmas okos eszközök, és az önálló életvitelt elősegítő, interneten keresztüli kapcsolatteremtést, kommunikációt, tanulást támogató IKT rendszerek hatékony alkalmazására.

GRANDIS XXI - 21st - Vocational Education for Interprofessional Elderly Care of the 21st century (2016-1-HU01-KA202-023044)
Erasmus+ KA2: Együttműködés az innováció terén és jó gyakorlatok cseréje
Résztvevő országok: Magyarország, Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Spanyolország
Időtartam: 2016. szeptember 1. – 2019. február 28.

A PROMPT-H Számítástechnikai Oktatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1993 óta folytat felnőttképzési tevékenységet, melynek keretében munkaerő-piaci képzéseket valósítunk meg. Cégünk több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik hátrányos helyzetű munkavállalók átképzésében: pályakezdők, tartós álláskeresők, megváltozott munkaképességűek és GYES-ről, GYED-ről visszatérők munkába állását informatikai szakképzésekkel segítjük elő.

 

A projekt célja a hazai állattenyésztés fejlesztési stratégiával összhangban a legeltetésre alapozott őshonos és egyéb állatfajták egyedkövetési, monitoring és nyilvántartási igényeinek meghatározása, kapcsolódó termék- és szolgáltatásfejlesztési lehetőségek feltérképezése, vonatkozó rendszer követelmények meghatározása, az állattartók pénzügyi képességeinek megfelelő költségtakarékos technikai megoldások keresése, legkorszerűbb ICT megoldásokra épülő eszköz- és szoftver kombinációk kutatása, prototípus kifejlesztése és gyakorlati kipróbálása, valamint az eredmények széleskörű publikálása.

PLENTIS

A PLENTIS projekt célja hogy játékos formában segítsen a diákoknak a tanulásban, a tanároknak pedig a tanításban. A projektet megvalósító partnerség egy online oktatójáték gyűjteményt kínál a felhasználóknak, melynek központjában a mezőgazdasági vállalkozások állnak. A játékok célja az ehhez a szektorhoz tartozó kompetenciák fejlesztése.

2inno.eu – "Do innovation now!"

Ízelítő videó KKV-k számára

ITACA Projekt - tudástranszfer - kompetencia rendszer

Az "ITACA - IT Administrator Competences Development and Acknowledgment" projekt célja az informatikai szakterületen működő oktatási intézmények és a vállalkozások közötti együttműködés ösztönzése, annak érdekében, hogy javuljon a képzési rendszerek minősége és a diákok versenyképes végzettséggel és felkészültséggel lépjenek ki a munka világába.

KMR-12
A projekt célja olyan, nyelvtechnológiai megoldásra épülő webalkalmazás fejlesztése, amely összegyűjti, rendszerezi és értékeli szektortól függetlenül ökoinnovációkat, és ezeket egy automatikusan, személyre szabva kiajánlja az érdeklődő vállalkozásoknak, egy online auditot követően.

TELEPOC-Point-of-Care TELEdiagnosztikai és monitor szolgáltatások innovatív fejlesztése" című pályázati projekt, melyhez a Prompt-H Kft. támogatást nyert a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap " Ösztönzés az Európai Unió 7. Kutatási-, technológiafejlesztési és demonstrációs keretprogramjában (FP7) és egyéb közös EU-s kezdeményezésekben való magyar részvétel támogatására" felhívás keretén belül.

Projekt címe: TELEPOC - Point-of Care Telediagnosztikai és monitoring szolgáltatások innovatív fejlesztése

Projektazonosító: EU_KP_12_1_2013-0044