• Machine Learning és Mesterséges Intelligencia

  Machine Learning és Mesterséges Intelligencia megoldások. 

 • Programozás, szoftverfejlesztés, webfejlesztés.

  Webfejlesztés

  Egy igazán jól használható és kifogástalanul működő honlap elkészítése több lépésből álló folyamat. Elsősorban az Ön igényeivel kell megismerkednünk, majd jöhet a honlapkészítés, amelyet három nagyobb lépésre oszthatunk: a tervezésre, a dizájn elkészítésére és a honlap összeállítására.

 • Térfigyelő kamerás ellenőrzés - sorompón keresztül történő áthaladás során.

  Kapuautomatizálás, Sorompós beléptetés

  Egy családi ház viszonylatban manapság már elvárt követelmény, hogy vagy a garázskapu, vagy a kapu automatizált legyen. Ezen igények kielégítse céljából lakatos végzettségű kollégáink segítségével igényes vas- és faipari kialakítású bejárati kapukat és szekcionált- vagy bukó garázskapukat is telepítünk.

 • Megfigyelhető és vezérelhető élőképes videofelvétel rögzítés térfigyelő kamerarendszerrel.

  CCTV rendszerek

  A megfigyelő rendszerek (angolul Closed Circuit Television, azaz CCTV) olyan zártláncú TV-rendszerek, melyek esetében a kamerák képeit csak az arra jogosult személyek nézhetik meg élőben vagy rögzített felvételről.

  IP kamerák, számítógép perifériák szervizelése.

Machine Learning és Mesterséges Intelligencia

Machine Learning és Mesterséges Intelligencia megoldások. 

Elsősorban vezérlési, automatizálási, biztonságtechnikai szoftverfejlesztések

Egyedi szoftverek készítése

Szoftverfejlesztéseink elsősorban a rendszerintegráció során felmerülő, hardverközeli, vezérlési, automatizálási és intelligens biztonságtechnikai megoldásokra irányulnak. Egyedi igényű, üzleti szoftver megoldások, webes alkalmazások tervezésében és kivitelezésében több évtizedes tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Fejlesztési stratégiánk arra irányul, hogy a feladathoz a legmegfelelőbb eszközt, költséghatékonyság szempontjából a legjobb megoldást javasoljuk.

Számítógépek hardveres és szoftveres javítása, karbantartása

Számítógép szerviz

Különböző számítástechnikai karbantartás, szervíz, rendszergazdai feladatok, gépek építése, programok telepítése, vírusirtás, alkatrészek bővítése, szoftverek és hardverek kereskedelme.

Az alkalmazott a helyiségbe történő belépéshez mágneskártyás azonosítót tart a beléptető rendszerhez az azonosításhoz.

Beléptetőrendszerek

A vállalkozások mindennapi életében a legnagyobb segítség a jól megválasztott beléptetőrendszer lehet. Az offline rendszereket olyan a helyekre ajánljuk, ahol kevés embert kell beléptetni, és a belépési adatokra a későbbiekben nincs szükség. Tipikusan ilyen felhasználások a kis irodák, írószer raktárak ajtajai. Az online rendszerek felhasználási területei a nagyszámú dolgozóval működő vállalkozások, gyárak, vagy azok a helyek, ahol a belépési adatokat későbbi feldolgozásra le kell gyűjteni a belépési pontokból.

Biometrikus ujjlenyomat érzékelő.

Biometrikus azonosítók

A hagyományos azonosítók  - mint pl a proximity kártyák, mágneskártyák, kulcsok - elveszthetők, lemásolhatók. A jelszavakat is ellophatják, vagy el szoktuk felejteni. Ezektől a hátrányoktól teljességgel mentes mindenféle biometriai eljárás.

Tűzjelző rendszerek

A biztonságtechnikában legkiemeltebb szerepet a tűzjelző- és oltórendszerek kapják. A fontossága az életvédelmi szerepükben van, ennek megfelelően a rendszerekkel szemben támasztott követelmények itt a legszigorúbbak.