Machine Learning és Mesterséges Intelligencia

Machine Learning és Mesterséges Intelligencia megoldások. 

Elsősorban vezérlési, automatizálási, biztonságtechnikai szoftverfejlesztések

Egyedi szoftverek készítése

Szoftverfejlesztéseink elsősorban a rendszerintegráció során felmerülő, hardverközeli, vezérlési, automatizálási és intelligens biztonságtechnikai megoldásokra irányulnak. Egyedi igényű, üzleti szoftver megoldások, webes alkalmazások tervezésében és kivitelezésében több évtizedes tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Fejlesztési stratégiánk arra irányul, hogy a feladathoz a legmegfelelőbb eszközt, költséghatékonyság szempontjából a legjobb megoldást javasoljuk.

Számítógépek hardveres és szoftveres javítása, karbantartása

Számítógép szerviz

Különböző számítástechnikai karbantartás, szervíz, rendszergazdai feladatok, gépek építése, programok telepítése, vírusirtás, alkatrészek bővítése, szoftverek és hardverek kereskedelme.

Az alkalmazott a helyiségbe történő belépéshez mágneskártyás azonosítót tart a beléptető rendszerhez az azonosításhoz.

Beléptetőrendszerek

A vállalkozások mindennapi életében a legnagyobb segítség a jól megválasztott beléptetőrendszer lehet. Az offline rendszereket olyan a helyekre ajánljuk, ahol kevés embert kell beléptetni, és a belépési adatokra a későbbiekben nincs szükség. Tipikusan ilyen felhasználások a kis irodák, írószer raktárak ajtajai. Az online rendszerek felhasználási területei a nagyszámú dolgozóval működő vállalkozások, gyárak, vagy azok a helyek, ahol a belépési adatokat későbbi feldolgozásra le kell gyűjteni a belépési pontokból.

Biometrikus ujjlenyomat érzékelő.

Biometrikus azonosítók

A hagyományos azonosítók  - mint pl a proximity kártyák, mágneskártyák, kulcsok - elveszthetők, lemásolhatók. A jelszavakat is ellophatják, vagy el szoktuk felejteni. Ezektől a hátrányoktól teljességgel mentes mindenféle biometriai eljárás.

Honeywell FSL100-UV füstdetektor

Tűzjelző rendszerek kiépítése és karbantartása

Gondoskodunk a tűzjelző rendszerek előírásoknak megfelelő megtervezésről, az engedélyeztetésről, tűzoltósággal való jóváhagyatásról és a szakszerű kiépítésről, üzembe helyezésről egyaránt. 

Meglévő rendszereket is bővítünk, javítunk és karbantartunk, valamint tesztelni is tudjuk a tűzjelző berendezések érzékelőit.