• Térfigyelő kamerás ellenőrzés - sorompón keresztül történő áthaladás során.

  Kapuautomatizálás, Sorompós beléptetés

  Egy családi ház viszonylatban manapság már elvárt követelmény, hogy vagy a garázskapu, vagy a kapu automatizált legyen. Ezen igények kielégítse céljából lakatos végzettségű kollégáink segítségével igényes vas- és faipari kialakítású bejárati kapukat és szekcionált- vagy bukó garázskapukat is telepítünk.

 • Programozás, szoftverfejlesztés, webfejlesztés.

  Web fejlesztés

  Igazán jól használható és kifogástalanul működő honlap elkészítése egy olyan több lépésből álló folyamat, melynél nem lehet elhanyagolni a tervezést sem. Elsősorban az Ön igényeivel kell megismerkednünk,  majd ezek után jöhet a honlapkészítés, melyet két nagyobb lépésre oszthatunk, a design megtervezésére és a honlap összeállítására.

   

 • PriceHunter - van ennél olcsóbb?

  PriceHunter

  Szeretnéd tudni, hogy hol találod a legkedvezőbb árakat mindennapos vásárlásaid során?

  Hozd létre a saját adatbázisodat, hogy össze tudd hasonlítani az általad látogatott boltok árait!

 • Oktatás

  Cégünk számítástechnikai átképzésein, tanfolyamain és szakképzésein több ezren vettek részt és vizsgáztak sikeresen ECDL-vizsgaközpontunkban. 

 • HP Color laserjet cp2025.

  Eladó nyomtató!

  HP Color laserjet cp2025 tipusú nagyteljesítményű színes laser nyomtatók eredeti tonerekkel eladók 25- 35 000 Ft.-os áron 100%-os tonerekkel 45 000 Ft.

  Ezen felül eladók Hp laserjet p2055dn,  Hp laserjet 1320 és 1200 series fekete-fehér nyomtatók eredeti tonerekkel 8900 Ft/db.

   

 • Kábeles és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kiépítése.

  IT hálózatok kiépítése

  Cégünk vállalja hálózatok architektúrájának komplett kiépítését, beállítását, a tervezéstől kezdve a fizikai megvalósításig. Megoldásaink között szerepel vezetéknélküli illetve vezetékes (szükség estén optikai) hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása, Cisco eszközök telepítése, karbantartása.

 • Megfigyelhető és vezérelhető élőképes videofelvétel rögzítés térfigyelő kamerarendszerrel.

  CCTV rendszerek

  A megfigyelő rendszerek (angolul Closed Circuit Television, azaz CCTV) olyan zártláncú TV-rendszerek, melyek esetében a kamerák képeit csak az arra jogosult személyek nézhetik meg élőben vagy rögzített felvételről.

 • IP kamerák, számítógép perifériák szervizelése

  Megfigyelő rendszerek, számítógép perifériák (például nyomtató) karbantartását, javítását vállaljuk.

   

Az alkalmazott a helyiségbe történő belépéshez mágneskártyás azonosítót tart a beléptető rendszerhez az azonosításhoz.

Beléptető rendszerek

A vállalkozások mindennapi életében a legnagyobb segítség a jól megválasztott beléptető rendszer lehet. Az Offline rendszereket olyan a helyekre ajánljuk ahol kevés embert kell beléptetni és a belépési adatokra későbbiekben nincs szükség. Tipikusan ilyen felhasználások a kis irodák, írószer raktárak ajtajai. Az Online rendszerek felhasználási területe a nagyszámú dolgozóval működő vállalkozások, gyárak, vagy azok a helyek ahol a belépési adatokat későbbi feldolgozásra le kell gyűjteni a belépési pontokból.

Biometrikus ujjlenyomat érzékelő.

Biometrikus azonosítók

A hagyományos azonosítók  - mint pl a proximity kártyák, mágneskártyák, kulcsok - elveszthetők, lemásolhatók. A jelszavakat is ellophatják, vagy el szoktuk felejteni. Ezektől a hátrányoktól teljességgel mentes mindenféle biometriai eljárás.

Tűzjelző rendszerek

A biztonságtechnikában legkiemeltebb szerepet a tűzjelző- és oltórendszerek kapják. A fontossága az életvédelmi szerepükben van, ennek megfelelően a rendszerekkel szemben támasztott követelmények itt a legszigorúbbak.

Elsősorban vezérlési, automatizálási, biztonságtechnikai szoftverfejlesztések

Egyedi szoftverek készítése

Szoftverfejlesztéseink elsősorban a rendszerintegráció során felmerülő, hardverközeli, vezérlési, automatizálási és intelligens biztonságtechnikai megoldásokra irányulnak. Egyedi igényű, üzleti szoftver megoldások, webes alkalmazások tervezésében és kivitelezésében több évtizedes tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Fejlesztési stratégiánk arra irányul, hogy a feladathoz a legmegfelelőbb eszközt, költséghatékonyság szempontjából a legjobb megoldást javasoljuk.

Számítógépek hardveres és szoftveres javítása, karbantartása

Számítógép szerviz

Különböző számítástechnikai karbantartás, szervíz, rendszergazdai feladatok, gépek építése, programok telepítése, vírusirtás, alkatrészek bővítése, szoftverek és hardverek kereskedelme.